The light inside you - Lierac


Όλα είναι φως!


Δυνατός ήλιος, ήλιος καλοκαιριού, που ζεσταίνει και φωτίζει τα πάντα.. μία πόλη από ψηλά με ρυθμούς τρελούς και πορείες εκεί που (πάλι) δεν το περιμένεις. Στον 6ο όροφο ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας.

Ξέρετε η Αθήνα από ψηλά έχει άλλη όψη. Είναι το φως, είναι οι ήχοι που ακούγονται διαφορετικοί, το βλέπεις λίγο σαν παιχνίδι, χωρίς να συμμετέχεις. Ένα μπαλκόνι έξι ορόφους πάνω από τη Σταδίου και  με την πιο όμορφη παρέα σε κάνει να νιώθεις διαφορετικά, χαλαρώνεις..λάμπεις..γιατί το φως είναι το ζητούμενο!

Δοκιμάζω πολλά προϊόντα για να σας πω τί μου αρέσει και γιατί αλλά πάντα έχω τις αδυναμίες μου. Η Lierac είναι μία από αυτές. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν βλέπεις ότι πίσω από εξαιρετικά προϊόντα βρίσκονται επίσης εξαιρετικοί άνθρωποι. Η κυρία Έλλη, κομψή, δυναμική, με νεανική λάμψη, η γλυκιά Αλεξάνδρα με το πιο ζεστό χαμόγελο και έντονη θετική ενέργεια, η πανέμορφη Κλαίρη (κορίτσια να χρησιμοποιούμε μόνο Lierac αν είναι  να της μοιάσουμε), η Αμαλία, η επιστημονική γνώση, έτοιμη να απαντήσει και να εξηγήσει τα πάντα και η Farida Daoud Almadowar, Αντιπρόεδρος της Lierac και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της εταιρίας. Εκπρόσωποι του τύπου, beauty bloggers και fashion bloggers, μάθαμε πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη Lierac, την ιστορία, την πορεία και τη φιλοσοφία της, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα.


"Μιλάμε τη γλώσσα της επιδερμίδας"
                                                  Lierac

Πίσω από τις όμορφες συσκευασίες και τα καινοτόμα προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας, κρύβεται επιστημονικό προσωπικό, έρευνες, αυστηρή δεοντολογία και ασταμάτητη δουλειά. Όλα ξεκίνησαν το 1975, όταν ένας γιατρός της αισθητικής ιατρικής αποφάσισε να αφιερώσει τη γνώση και την εμπειρία του στις γυναίκες. Έτσι γεννήθηκε η Lierac, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμετολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Ιατρική γνώση, επιστημονική αξιοπιστία, αυστηρή δεοντολογία, δεν είναι μυστικά, είναι οι αξίες της!  Στόχος η κάλυψη των αναγκών των γυναικών με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.



Στη συνάντηση η ομάδα της Lierac μας έμαθε ότι το φως βγαίνει από μέσα μας. Και φυσικά η πηγή είναι η ψυχή και το πνεύμα μας και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από ένα φωτεινό χαμόγελο αλλά τί κάνουμε αν το δέρμα μας δεν είναι όσο φωτεινό θέλουμε? Τα εργαστήρια της εταιρίας γνωρίζοντας την ανάγκη και την επιθυμία των γυναικών για φωτεινή, ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, δημιούργησαν τη LUMINESCENCE CRÈME και το LUMINESCENCE SÉRUM.


Θέλετε επιδερμίδα φωτεινή, ομοιογενή και πιο λεία?

Εμφανίζετε απώλεια της φωτεινότητας, χρωματικές κηλίδες, κοκκινίλες και ανομοιόμορφη υφή?
Ζητάτε κάτι παραπάνω από μια απλή βάση μακιγιάζ?
Τότε η LUMINESCENCE CRÈME - Κρέμα φωτεινότητας -Τελειοποίηση της υφής, είναι για εσάς!
Ιριδίζουσα κρέμα, με μεταξένια υφή, που δρα στην επιφάνεια και το βάθος της επιδερμίδας για να μειώσει από την πρώτη εφαρμογή όλες τις ατέλειές της (δυσχρωμίες, κοκκινίλες, ανομοιογενή υφή, ανοιχτούς πόρους).
Σε κλάσματα δευτερολέπτου, η επιδερμίδα γίνεται φωτεινή, λεία και ομοιόμορφη.


Η LUMINESCENCE CRÈME δεν είναι μια απλή κρέμα. Είναι άλλη μια καινοτομία από την εταιρία, που θυμίζει τη φιλοσοφία των BB Creams. Χρησιμοποιείται το πρωί σε καθαρό δέρμα σαν ενυδατική αλλά και σαν βάση για το μακιγιάζ σας. Τη διαφορά θα τη δείτε άμεσα, ενώ θα λατρέψετε σίγουρα την υφή της, το διακριτικό άρωμά της και την αίσθηση που αφήνει στο δέρμα. Χρησιμοποιείται μόνη της ή σε συνδυασμό με τον ορό LUMINESCENCE SÉRUM (σας έχω ξαναμιλήσει εδώ).

Τον ορό LUMINESCENCE SÉRUM όσο τον χρησιμοποιώ τόσο τον αγαπώ! Τον εφαρμόζετε πρωί ή/και βράδυ, πριν την ενυδατική κρέμα ή σε ανάμιξη με την κρέμα ή τον ορό σας. Ναι, καλά καταλάβατε το "mix&match" είναι μόδα ακόμα και στην καθημερινή μας φροντίδα, αναμιγνύετε και συνδυάζετε τα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μερικές σταγόνες του ορού σε ανάμιξη με το φον ντε τεν δίνει υπέροχη, φυσική λάμψη και όψη υγείας. Η υφή και η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες.
Κάνει τη διαφορά!

Και για να μην αφήνουμε παραπονεμένους τους άντρες..
PREMIUM - FLUIDE ANTI-ÂGE INTÉGRAL 
Κατά των ρυτίδων - Κατά της κούρασης - Καταπραϋντική

Για όλους τους άνδρες από 35 ετών, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με λεπτόρρευστη υφή που δεν κολλάει, απορροφάται αμέσως και είναι ιδανική για μετά το ξύρισμα (έτσι θα τους πείσουμε να τη χρησιμοποιήσουν!). Μειώνει τα σημάδια της κούρασης, ενισχύει την επιδερμίδα, γεμίζει ενέργεια, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό ταυρίνης, guarana, καφεΐνης και ενός κοκτέιλ βιταμινών 7%.

Η υφή της και η μυρωδιά της με έβαλαν σε σκέψεις..ειλικρινά.."μήπως να την κρατήσω?"..αλλά είναι ωραίο να κακομαθαίνεις τον άντρα της ζωής σου, ο οποίος είναι και πιο κατάλληλος για να τεστάρει την κρέμα άλλωστε. Και έτσι την έδωσα και περιμένω και review ;-) (Ακούς?)
Πάντως προς το παρόν του αρέσει πάρα πολύ!! Όπως ακριβώς το περίμενα!


Σας έβαλα ιδέες? Περάστε μια βόλτα και από το www.lierac.gr

* Τα προϊόντα της Lierac θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.






Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...