The (ma)X Factor


Υπάρχουν τόσα διαφορετικά προϊόντα εκεί έξω.. Κι εγώ δοκιμάζω..δοκιμάζω κι άλλα..κι άλλα..και τελικά κάποιες φορές ξεχνάω! Ξεχνάω μεγάλες, παλιές μου αγάπες που είναι διαχρονικές αξίες. Ένα παράδειγμα είναι η Max Factor που για κάποιο άγνωστο λόγο είχα ξεχάσει για λίγο την εξαιρετική της ποιότητα.. τις φημισμένες μάσκαρες και τα foundation που κάνουν θραύση!

Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!! Δε θα είναι υπερβολή αν πω ότι άλλαξε τις συνήθειές μου στο μακιγιάζ.
Πριν το δοκιμάσω χρησιμοποιούσα make-up πολύ πολύ σπάνια! Από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, αρκετό καιρό τώρα και έχω να πω ότι πιθανότατα είναι ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει! Με διαφορά..


Καταρχάς είναι 3 σε 1! Συνδυάζει τα 3 βασικά βήματα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του μακιγιάζ, ενσωματώνοντας βάση, make-up με δείκτη προστασίας SPF και concealer.
Το αποτέλεσμα? Ματ, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τέλεια κάλυψη και το σημαντικότερο, δεν το αισθάνομαι καθόλου. Το απλώνω συνήθως με τα χέρια, ξεκινώντας από το κέντρο (το Τ του προσώπου), σβήνοντας προς το περίγραμμα του προσώπου για ένα απόλυτα φυσικό, αόρατο αποτέλεσμα. Αν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη σε κάποια σημεία απλώστε με πινέλο και σβήστε απαλά με τα δάχτυλα.
Η πιο μικρή ποσότητα αρκεί!!
Πανεύκολο στη χρήση, ανάλαφρο στο δέρμα, πολύ καλή κάλυψη, πολύ μεγάλη διάρκεια, δεν ξηραίνει αλλά ούτε προκαλεί λιπαρότητα, σε "ακριβή", πρακτική, υγιεινή συσκευασία!
Απλά δοκιμάστε το, για εμένα είναι το καλύτερο!! Και σε πολύ καλή τιμή!!


I ♥ smokey eyes! 
Είναι ότι πιο σέξι και ανάλογα με το χρώματα που χρησιμοποιείτε και την ένταση μπορεί να σας ακολουθεί από το πρωί ως το βράδυ. Τα εργαλεία για το σωστό smokey eye? Μια μεταξένια σκιά, μία πολύ καλή μάσκαρα και eyeliner που κάνει τη διαφορά!
Σκιά: Earth Spirits Eyeshadow στην απόχρωση 110 Onyx, σκούρα ανθρακί με μεγάλη διάρκεια και βελούδινη υφή, δουλεύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως eyeliner
Μάσκαρα: False Lash Effect mascara. Μήκος? Check! Όγκος? Check! Έντονο μαύρο? Check! Σοβαρά η μάσκαρα αυτή, με το εκπληκτικό βουρτσάκι της, ανακαλύπτει τις βλεφαρίδες που ούτε καν ξέρατε ότι υπάρχουν και τις τονίζει. Αγαπημένη!
Eyeliner: Colour X-Pert Waterproof Eyeliner. ΕΝΤΟΝΟ μαύρο, glossy αποτέλεσμα! Με τρομερή διάρκεια και ειδικό πινελάκι που κάνει την εφαρμογή παιχνίδι! Είμαι στη διαδικασία εκπαίδευσης για την τέλεια γραμμή eyeliner και το συγκεκριμένο βοηθάει πολύ!


Για το χειμώνα και τα βράδια των γιορτών σας έχω το ιδανικό look!
Απλώστε την Earth Spirits Eyeshadow στην απόχρωση 110 Onyx κοντά στις άνω βλεφαρίδες και σβήστε απαλά προς τα έξω-πάνω, μέχρι την κόγχη του ματιού. Περάστε την ίδια σκιά κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες και σβήστε προς την εξωτερική γωνία. Για μεγαλύτερη ένταση κάντε μια λεπτή γραμμή σύριζα στις άνω βλεφαρίδες με το Colour X-Pert Waterproof Eyeliner για έντονο, glossy μαύρο. Ολοκληρώστε με μία (ή δύο ;-) ) στρώσεις False Lash Effect.
Αισθησιακό, βαθύ βλέμμα με τρία μόνο προϊόντα! Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και αφήστε τα μάτια σας να κλέψουν την παράσταση!


Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara
Όλα ξεκίνησαν σ'ένα κατάστημα καλλυντικών..είχα πάει για άσχετο λόγο όταν η κοπέλα της Max Factor θέλησε να μου δείξει τη νέα μάσκαρα της εταιρίας. Ενθουσιάστηκα! Η νέα Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara, με βάση το μαύρο χρώμα, φωτίζει το φυσικό χρώμα των ματιών σας, είτε αυτό είναι καστανό, γαλανό, πράσινο ή μελί, ενώ δίνει όγκο στις βλεφαρίδες για ένα έντονο βλέμμα. Εντυπωσιακό? Η μάσκαρα περιέχει μικροσωματίδια αντανάκλασης του φωτός, που δρουν σαν μικροί καθρέφτες που προσελκύουν περισσότερο φως στην περιοχή των ματιών, καθώς και μικροσκοπικά σωματίδια με χρώμα σε τόνους παρόμοιους με εκείνους πολύτιμων λίθων.
Black Ruby, Black Sapphire, Black Gold, Black Pearl 
Η σύνθεση της κάθε απόχρωσης απορρέει από τον διαφορετικό χρωματισμό των μικροσωματιδίων που περιέχει, τα οποία λαμβάνουν υπ’ όψιν τα επίπεδα μελανίνης, που καθορίζουν το χρώμα των ματιών, τις βασικές αρχές του φωτισμού, της αντίθεσης και της αντανάκλασης και τέλος τη σωστή προσέγγιση που χρειάζεται για ένα φωτεινό αποτέλεσμα.
Black Pearl για καστανά μάτια, Black Gold για μελί μάτια, Black Sapphire για γαλάζια μάτια και Black Ruby για πράσινα μάτια. Μπορείτε να επιλέξετε ποια ακριβώς ταιριάζει στο δικό σας χρώμα ή να παίξετε με όλες τις αποχρώσεις αναδεικνύοντας διαφορετικές πτυχές του χρώματός σας!

Σύγκριση με τη False Lash Effect (πάνω) 
Δεν ξέρω κατά πόσο όντως τονίζει με διαφορά το χρώμα των ματιών μου (καστανο-πράσινο) αλλά σίγουρα δίνει πολύ πιο γλυκό χρώμα. Χρησιμοποιώ κυρίως την Black Ruby για πράσινα μάτια και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό και ζεστό απ'ότι με μία μαύρη μάσκαρα. Επίσης έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα που έχω δει ποτέ μου σε μάσκαρα!!
Πώς τη χρησιμοποιώ? Είτε κανονικά σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων για όγκο, διαχωρισμό και μήκος, είτε στην άκρη των βλεφαρίδων, πάνω από μαύρη μάσκαρα για να δώσω στο βλέμμα μου κάτι διαφορετικό. Όποιο τρόπο εφαρμογής και αν επιλέξετε και όποιο χρώμα και αν προτιμήσετε πρόκειται και ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, με μοναδικά χρώματα και εκπληκτική σύνθεση! Must have!


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...