CC is the new BB


Αγαπήσαμε τη BB cream από την πρώτη στιγμή, θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που τη δοκίμασα και θυμάμαι τον ενθουσιασμό μου. Από εκείνη την πρώτη δοκιμή (που δεν είναι πια και τόσο παλιά, κάθε άλλο μάλιστα..) μπήκε στο νεσεσέρ μου, εκτόπισε το make up μου και έγινε το πρώτο προϊόν που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ κάθε πρωί για να κάνω το μακιγιάζ μου, εύκολα και γρήγορα.

Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Ποιο είναι όμως το νέο μεγάλο hit στην ομορφιά; 
Η απάντηση αναμφισβήτητα είναι: οι CC creams! Color Control cream ή color correcting cream, που σημαίνει, η κρέμα που ρυθμίζει το χρωματικό τόνο του δέρματος.


ΒΒ cream.. CC cream.. Αλήθεια, ποιες είναι οι διαφορές;

Η BB (Blemish Balm) cream ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Γερμανία, όχι ως προϊόν μακιγιάζ αλλά ως προϊόν περιποίησης του δέρματος, έγινε γρήγορα δημοφιλής στην Ασία ενώ πλέον έχει αγαπηθεί και σε Ευρώπη και Αμερική. Η CC cream μας έρχεται από την Ασία, είναι η εξέλιξη της ΒΒ και διατηρεί όλα τα οφέλη της προηγούμενης ενώ έχει επιπλέον θρεπτικά συστατικά και μεγαλύτερη κάλυψη.
Με πολύ απλά λόγια η CC είναι μία βελτιωμένη έκδοση της ΒΒ, παρέχοντας ακριβώς ό,τι και η ΒΒ (ενυδάτωση, αντιγήρανση, ομοιόμορφη τόνο, αντηλιακή προστασία), ίσως και λίγα περισσότερα ενώ προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη. Επίσης, αν έχεις λιπαρότητα και ανοιχτούς πόρους, οι CC θα σε κερδίσουν αφού η ελαφρύτερη υφή τους επιτρέπει την ομαλότερη εφαρμογή, με ένα λιγότερο λιπαρό φινίρισμα. Ένα ακόμα πλεονέκτημά της είναι η μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων. Ενώ με τη ΒΒ το σύνηθες ήταν να βρίσκεις το πολύ τρεις αποχρώσεις, στην περίπτωση της CC οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες.



"Σήμερα το δέρμα σου είναι τέλειο, τί έχεις κάνει;"

Αυτό το σχόλιο είναι για εμένα η καλύτερη απάντηση όταν τεστάρω ένα νέο προϊόν. Και με τη CC cream της Max Factor το ακούω συχνά! 
Η Max Factor χρησιμοποιώντας την πλούσια κληρονομιά της στον τομέα του μακιγιάζ παρουσιάζει τη δική της κρέμα CC, η οποία προσφέρει έντονη και ομοιόμορφη κάλυψη στα σημάδια και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα υγιές, φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, αφού:  
• Το 9.7% των χρωστικών μικροσωματιδίων που περιέχει, παρέχουν υψηλά επίπεδα κάλυψης
• Περιέχει φυσικά συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα: ένα cocktail από cucumber water, γλυκερίνη, εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο και ιπποφαές, που προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη
• Παρέχει δείκτη προστασίας SPF 10



Πως μου φάνηκε; Σαν αόρατο χάδι..

Την αγάπησα από την πρώτη δοκιμή λόγω της υφής της. Ελαφριά και κρεμώδης, σαν βελούδινος αφρός, απλώνεται σαν όνειρο στο δέρμα και γίνεται ένα με αυτό. Δεν έχω έντονες ατέλειες στο δέρμα μου, τα προβλήματά μου είναι κυρίως η λιπαρότητα και οι ανοιχτοί πόροι. Και η CC της Max Factor με καλύπτει απόλυτα, καθώς δίνει φυσικό και ταυτόχρονα αψεγάδιαστο τελείωμα. Δεν βαραίνει, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και πολύ καλή κάλυψη που μπορείς και να "χτίσεις". Εξισσοροπεί κοκκινίλες, καλύπτει ατέλειες, εξαφανίζει σχεδόν τους πόρους..και όλα αυτά τα κάνει σαν αόρατο χάδι! Είναι λίγο σαν το δέρμα σου στα (πολύ) καλύτερά του.. λαμπερό, φυσικό, χωρίς ατέλειες!
Για το καλοκαίρι είναι ό,τι ονειρεύεσαι! Άπλωσέ τη με τα δάχτυλα, βάλε ένα κρεμώδες ρουζάκι στα ζυγωματικά, λίγη μάσκαρα, λίγο χρώμα στα χείλη και ετοιμάσου να εισπράξεις βλέμματα και κοπλιμέντα!!



Tips and Tricks

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist για τη Max Factor στην Ελλάδα, μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές για σωστή εφαρμογή:
1. Βάλτε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα CC στην παλάμη σας και τρίψε την απαλά με τα δάχτυλά σας πριν την εφαρμογή, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έτσι «ζεσταίνεται» ελαφρά το προϊόν, κάνοντας πιο εύκολη την εφαρμογή. 
2. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας την κρέμα CC στο κέντρο του προσώπου σας: κάτω από την περιοχή των ματιών και στις γωνίες της μύτης. Σταδιακά προχωρήστε με ελαφριές κινήσεις προς τις εξωτερικές γωνίες του προσώπου. Έτσι θα εναποθέσετε μεγαλύτερη ποσότητα στα σημεία που χρειάζονται παραπάνω κάλυψη και στη συνέχεια θα «σβήσετε» τα ίχνη του προϊόντος, καθώς εναρμονίζεται με τον τόνο της επιδερμίδας σας. 
3. Εάν η επιδερμίδα στο λαιμό σας είναι πιο ανοιχτόχρωμη, χρησιμοποιείστε την κρέμα CC ώστε να αποκτήσει τον ίδιο χρωματικό τόνο 
4. Αν χρειάζεστε επιπλέον κάλυψη, εφαρμόστε παραπάνω προϊόν στις προβληματικές περιοχές χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή ένα ειδικό πινέλο. Η κρέμα CC μπορεί να απλωθεί ξανά και ξανά σε στρώσεις, μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 



CC is the new BB!! Έτσι φαίνεται και προσωπικά της έχω δώσει ήδη χώρο στην καθημερινότητά μου. Εσύ; Παίζεις ήδη μαζί της ή αρνείσαι να απατήσεις την αγαπημένη σου ΒΒ;




 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...