Giveaway - Agent Provocateur


Για το αγαπημένο, έξυπνο online κατάστημα Smart Avenue σου έχω ξαναμιλήσει.. έχεις ήδη δει υπερ-υπέροχα προϊόντα ομορφιάς, αξεσουάρ και ρούχα, δώρα για τον αγαπημένο σου, γκατζετάκια με χρώμα και άποψη, αξεσουάρ για το κατοικίδιό σου, διακοσμητικά ή και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και παιδικά ρουχαλάκια που κάνουν το πριγκιπάκι σου να ξεχωρίζει.. Η ποικιλία είναι τεράστια αλλά το σημαντικότερο είναι οι τιμές!! Όχι, πες μου, δεν είναι μαγικό να κάθεσαι στον καναπέ σου αναπαυτικά και να βρίσκεις απίστευτες ευκαιρίες;! Δεν είναι μαγικό να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις (ή αυτό που σου γυάλισε) σε τιμές ακαταμάχητες;


Το Smart Avenue δεν είναι ένα τυχαίο online κατάστημα! Είναι μια κοινότητα smart buyers, που με το που γίνεσαι μέλος της αποκτάς πρόσβαση σε επώνυμα brands, σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης. Αυτό και αν είναι smart!!



24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα αγοράζεις έξυπνα, εύκολα και ποιοτικά! Και το καλύτερο; Σαν ένα online bazaar, τα προϊόντα ανανεώνονται συνέχεια, γι'αυτό μην ξεχνάς να κάνεις τη "βόλτα" σου από το www.smartavenue.gr συχνά για να βλέπεις τι νέο υπάρχει.




Και επειδή όπου υπάρχει το Smart Avenue οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ..

Το beauty in crisis και το smartavenue.gr σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα υπέροχο δώρο, της δικής σου επιλογής, από το διάσημο οίκο Agent Provocateur!


Για να δηλώσεις συμμετοχή..

• Γίνε μέλος του blog μέσω Google Friend Connect (πάνω δεξιά στο blog στο σημείο που λέει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου").
• Μπες στο Agent Provocateur bazaar (εδώ), διάλεξε το δώρο που θέλεις να κερδίσεις και γράψε τον κωδικό του προϊόντος στη φόρμα που θα βρεις εδώ!
Κάνε Like και Share τη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.
• Κάνε tag πέντε φίλους σου κάτω από την παραπάνω φωτογραφία.



Επιπλέον συμμετοχές: 
Ακολούθησε με στο Twitter (εδώ)
Κοινοποίησε το διαγωνισμό ή κάνε retweet το διαγωνισμό (εδώ)


Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 4/06, 8:00 το πρωί.



Καλή επιτυχία!!!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...