Tag: 5 product make up


Έχω να σου πω ότι φέτος στις διακοπές έγινα άλλος άνθρωπος! 
Αν με ακολουθείς στο Instagram έχεις ήδη πάρει γεύση.. Δεν είναι μόνο ότι ένιωσα ελεύθερη, απόλαυσα "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου", δεν είναι ότι ερωτεύτηκα από την αρχή κάθε ομορφιά και τους ανθρώπους της Σύρου (που υπερ-υπερ-λατρεύω), είναι ότι άλλαξα και το lifestyle μου.. καταρχάς 9/10 βράδια και εννοείται όλη την υπόλοιπη μέρα κυκλοφορούσα με τη νέα μου χρυσή (όχι, δεν είναι κιτς) Ipanema σαγιοναρίτσα, που πιο αναπαυτική δεν υπάρχει και ένα ασπρόμαυρο, πουά φορεματάκι παραλίας, από τα value for money H&M. Το μαλλί με λίγο ξηρό λάδι για απαλότητα σε συνδυασμό με το must have του καλοκαιριού, surf spray από τη Bumble and bumble (αναζήτησέ το στα Sephora αποκλειστικά) και το μακιγιάζ όταν ήταν απαραίτητο (στις διακοπές δεν υπάρχουν "πρέπει", μόνο "θέλω"), ήταν ελάχιστο. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις το καλοκαιρινό σου μαύρισμα και το λαμπερό σου χαμόγελο, από ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, λίγο bronzer και μάσκαρα. Πραγματικά, όπως λέει και η πολυαγαπημένη μου Leinti nti, less is more! For sure!

Και κοίτα που όλα δένουν και η μοίρα, μαζί με τη Leinti nti φυσικά, μου δίνουν την ευκαιρία μέσω του tag "5 product make up" να σου πω ακριβώς για το μακιγιάζ των διακοπών μου, για το οποίο χρειάστηκα όντως το πολύ 5 προϊόντα.

It's all about lips.. 
Πορτοκαλοκόκκινο, αυτό αγαπώ για το φετινό καλοκαίρι και πίστεψέ με, κολακεύει πολύ και μη διστάσεις να το τολμήσεις ακόμα και αν απλά το ταμπονάρεις στα χείλη σου για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Το αγαπημένο μου; Κλασικό, υπέροχο Lady Danger από τη MAC, με ματ τελείωμα για ένα πολύ μοντέρνο look. Τα έντονα χείλη πρωταγωνιστούν, οπότε το υπόλοιπο μακιγιάζ κινείται σε πιο χαμηλούς τόνους, τονίζοντας απλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα έντονα φρύδια είναι αναμφισβήτητα τάση (βλ. Cara Delevingne) και το Lingering από τη MAC καλύπτει τα κενά εύκολα, γρήγορα και διακριτικά. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου, δίνοντας έμφαση κυρίως στις πάνω, για να "σηκώσεις" το βλέμμα σου, με μαύρη μάσκαρα, η High Impact από την Clinique είναι από τις πιο αγαπημένες μου, όπως σου έχω ξαναπεί! Όσον αφορά τη βάση, αν δεν έχεις έντονα προβλήματα στο δέρμα σου, είναι μια καλή ευκαιρία να το αφήσεις να ξεκουραστεί, αφού λίγο concealer, όπου το χρειάζεσαι, είναι αρκετό. Το Ideal Light Brush-on Illuminator της Estee Lauder, που δοκίμασα φέτος είναι καταπληκτικό. Δεν είναι ακριβώς concealer βέβαια, είναι κάτι ανάλογο με το Touche Eclat αλλά καλύπτει μια χαρά τους μαύρους κύκλους και χαρίζει βλέμμα ξεκούραστο και φωτεινό. Ολοκλήρωσε με bronzer, στα σημεία όπου μαυρίζεις φυσικά, για να τονίσεις το μαύρισμά σου. Με ένα φαρδύ πινέλο δώσε χρώμα ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους, στο πηγούνι, απαλά στη μύτη και σβήσε προς το λαιμό, που είναι και το σημείο που συνήθως δε μαυρίζει ιδιαίτερα, για να δώσεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το Bronze Goddess Powder Bronzer στην απόχρωση 02 Medium, από Estee Lauder, το λατρεύω, από τη συσκευασία, μέχρι το πολύ φυσικό του χρώμα, τη μεγάλη του διάρκεια και το υπέρ-υπέροχο αποτέλεσμα που χαρίζει.


Μήπως είσαι κορίτσι που αγαπάει το smokey eyes, no matter what; 
Τότε για το δικό σου 5 product make up σου εγγυώμαι ότι θα λατρέψεις τουλάχιστον ένα Chubby Stick shadow tint for eyes από την Clinique. Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!! Έχουν εκπληκτική διάρκεια, πανέμορφα χρώματα και είναι απίστευτα βολικά. Εφαρμόζεις σαν μολύβι σε όλο το κινητό βλέφαρο και ελαφρώς στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και σβήνεις με τα δάχτυλά σου για smokey αποτέλεσμα. Δε χρειάζεσαι καν πινέλα! Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το Fuller Fudge, που είναι τέλειο ειδικά για καλοκαίρι αλλά και το Portly Plum είναι εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο βλέμμα σου. Smokey eyes χωρίς μάσκαρα δεν γίνεται και η False Lash Effect από τη Max Factor είναι η καλύτερη επιλογή για όμορφα τονισμένες βλεφαρίδες που τραβούν τα βλέμματα. Λίγο concealer κάτω από τα μάτια είναι επίσης απαραίτητο. Τελευταία δοκιμάζω το Mineralize concealer από τη MAC και μου αρέσει ίσως περισσότερο από ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει γιατί ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια, καλύπτει πολύ καλά και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές. Για την τριπλή παλέτα Face Form, Contouring and Blush Palette από τη Sleek στην απόχρωση Fair μπορώ να σου μιλάω για ώρες!! Πανέμορφα χρώματα, πολύ καλή διάρκεια, δουλεύονται τέλεια στο δέρμα και δίνουν το πιο φυσικό, λαμπερό, ηλιοκαμένο, άψογο look που μπορείς να φανταστείς! Δώρο από την αγαπημένη μου φίλη, που πλέον δε θα λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου, δένει άψογα με το bronze smokey eye, που ομορφαίνει τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Τα χείλη κινούνται σε φυσικούς τόνους, πρόσεχε όμως, το ψυχρό, nude χειμωνιάτικο κραγιόν σου το αφήνεις στην άκρη γιατί με το μαύρισμά σου το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου μα καθόλου chic. Έτσι το Patisserie της MAC μπήκε στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ φέτος και προβλέπω ότι ήρθε για να μείνει, αφού είναι το τέλειο my lips but better φυσικό χρώμα που πάει με όλα και το φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη!

5 προϊόντα; Λίγα ή υπερ-αρκετά; 
Με ξέρεις και θέλω πολύ να μάθω τις δικές σου επιλογές!! Δες εδώ τις προτάσεις της Leinti nti για να πάρεις ιδέες και μοιράσου μαζί μας το δικό σου  5 product make up! Αν έχεις ήδη κάνει το tag περιμένω το link σου με μεγάλη χαρά!!

Επειδή είμαι περίεργη, θέλω να ξεσηκώσω και να μάθω τις επιλογές της Μαίρης από το Touchofrouge, της Σοφίας από το Carousel Coral, της Ειρήνης από το Blushing Loves, της Όλγας από το Leave me on the catwalk, των κοριτσιών από το 5glamclub, της Τίνας από το All the Vanity, της Στέλλας από το Shopping Therapy, της Αφροδίτης από το Purple Bridge, της Μargaret Cruzemark, της Natalie από το Νatalie's Βeautyland και της Smells Like Fashion



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...