Giveaway •• 3 Fructis Goodbye Damage


Ξέρεις, πολλές φορές νιώθω ότι σε ξέρω! Αλήθεια, είσαι το κίνητρό μου, που αγαπάς ό,τι αγαπώ. Που χαίρομαι σαν παιδί όταν βλέπω τα σχόλιά σου εδώ, λατρεύω τις συζητήσεις μας στο facebook ή μέσω email, που αγαπώ το ότι είσαι εδώ και το δείχνεις. Συμφωνείς, διαφωνείς και το λες και κάνουμε μαζί το ταξίδι! Και θέλω να σου λέω ευχαριστώ κάθε, μα κάθε φορά! Το λέω τώρα και να το ξέρεις πάντα, γράφω και δοκιμάζω, αγαπώ και απορρίπτω, όχι μόνο για εμένα αλλά για εμάς. 
Και σ'ευχαριστώ! Και θέλω όχι μόνο να μου λες τη γνώμη σου και να μου βάζεις ιδέες αλλά να δοκιμάζουμε και μαζί.. έτσι για να έχουμε αφορμή για νέες συζητήσεις ομορφιάς!

Με πολύ μεγάλη χαρά σου έχω δωράκι!!!
Σκεφτήκαμε με την πολυαγαπημένη μας Garnier ότι με την αρχή της νέας σεζόν οι αλλαγές και οι διορθώσεις είναι επιβεβλημένες. Τα κουρασμένα μαλλιά ύστερα από ένα χρόνο γεμάτο hair crimes έχουν ανάγκη από έξτρα φροντίδα. Styling, υψηλές θερμοκρασίες, ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες και φυσικά ο έντονος ήλιος το καλοκαίρι, έχουν ως αποτέλεσμα συσσωρευμένη φθορά των μαλλιών σου. 
Πες αντίο στα εύθραυστα, ξηρά, άτονα μαλλιά και στην ψαλίδα! Η Garnier, με το νέο ορό Fructis Goodbye Damage, δεσμεύεται να διορθώσει τα hair crimes ενός ολόκληρου χρόνου μέσα σε τρεις εφαρμογές. Ένα προϊόν ελαφρύ, εμπλουτισμένο με έλαιο φραγκοστάφυλου και Keraphyll, που υπόσχεται να σου χαρίσει λάμψη, δύναμη, υγεία και 70% λιγότερη ψαλίδα στα μαλλιά σου. Εφαρμόζεις 3-4 πιέσεις από το προϊόν σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και σου χαρίζει άμεση απαλότητα και λάμψη.

Έτοιμη για νέες δοκιμές;
Η διαδικασία συμμετοχής; Συμπληρώνεις βήμα-βήμα την παρακάτω φόρμα! 

Μην ξεχνάς ότι κάποιες συμμετοχές μπορείς να τις επαναλαμβάνεις κάθε μέρα, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις.
a Rafflecopter giveaway
Τη φωτογραφία του διαγωνισμού θα τη βρεις εδώ
Οι τρεις νικητές θα ειδοποιηθούν με email και μέσω facebook. Έχε το νου σου!!

Καλή σου επιτυχία!!! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...