Mani Monday #3

Όλες έχουμε τις αδυναμίες μας..
Και ξέρεις, οι αδυναμίες εύκολα γίνονται εμμονές και η συλλογή σου όλο μεγαλώνει και ξαφνικά βρίσκεσαι με όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από το πιο ανοιχτό, μέχρι το πιο σκούρο μαύρο-μπλε. Και ξέρεις, ένας εξωτερικός παρατηρητής, που αγνοεί το πάθος σου, δύσκολα βλέπει τις διαφορές στα χρώματα. Αλλά εσένα σου αρκεί που τα βλέπεις, τα χαίρεσαι και χαζεύεις το χρώμα στα νύχια σου σε κάθε ευκαιρία. 
Σκέφτομαι πολλές φορές ποιος είναι ο λόγος που τα βερνίκια είναι από τα πιο αγαπημένα καλλυντικά των γυναικών και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο νεσεσέρ μας.. και νομίζω ότι οι αιτίες είναι δύο. Αφενός, από τη στιγμή που δεν υπάρχει χρώμα που να θεωρείται απαγορευμένο, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες και πλέον το μανικιούρ, από το σικάτο μπεζ, μέχρι το κλασικό κόκκινο και από το ρομαντικό ροζ, μέχρι το ροκ μαύρο, είναι αξεσουάρ! Αλλάζεις χρώμα και αλλάζεις διάθεση! Αφετέρου αν το καλοσκεφτείς είναι το μόνο καλλυντικό σου που μπορείς να θαυμάζεις-χαζεύεις-καμαρώνεις, όπου και αν είσαι, με αποτέλεσμα να το χαίρεσαι πολύ περισσότερο εσύ η ίδια! 
Αυτή δεν είναι και η ουσία της ομορφιάς; Να αισθάνεσαι και να δείχνεις όμορφη, να παίζεις και να χαίρεσαι το χρώμα, να δοκιμάζεις και να αλλάζεις! Από έξω προς τα μέσα!

Δική μου αδυναμία; 
Τα βερνίκια νυχιών! Καλά, το ξέρεις ήδη αυτό αλλά η πραγματικά μεγάλη μου αδυναμία είναι οι minty αποχρώσεις. Κάπου ανάμεσα σε γαλάζιο και ανοιχτό πράσινο, άλλοτε πιο γαλάζια άλλοτε πιο πράσινα αλλά πάντα, μα πάντα, υπέροχα! 
Χρειάστηκε ακριβώς 1 sec από τη στιγμή που είδα το For Audrey από China Glaze, για να το αγοράσω, αφού ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχει πάρει το όνομά του από την κομψή Audrey Hepburn για το ρόλο της στην ταινία "Breakfast at Tiffany's" και είναι το τέλειο Tiffany Blue, το χρώμα-έμβλημα του οίκου, γεγονός που εξηγεί και το πως κατάφερε να τραβήξει τόσο τα "φώτα της δημοσιότητας".  Λίγο πιο γαλάζιο απ' ότι πράσινο, είναι η τέλεια ισορροπία των δύο χρωμάτων και κολακεύει όλες τις αποχρώσεις του δέρματος. Είναι το απόλυτο χρώμα για άνοιξη/καλοκαίρι, που σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά το αγαπώ τόσο που παίζω μαζί του όλο το χρόνο.
Το αποτέλεσμα; Απλά, τέλειο! Δύο στρώσεις αρκούν για άψογο, opaque, κρεμώδες χρώμα. Επίσης, με μία πιο γενναία εφαρμογή είναι πιθανό να τη γλιτώσεις ακόμα και με μία στρώση. Η διάρκειά του είναι πολύ καλή, με βάση και top coat, κρατάει 5-7 μέρες χωρίς ατέλειες. Το πινέλο είναι κλασικό και δίνει καλό έλεγχο κατά την εφαρμογή. Στεγνώνει αρκετά γρήγορα, χωρίς να κάνει γραμμές. 

Με μία λέξη; Καταπληκτικό. Με δύο; Must-have. Γιατί; Γιατί σε κάνει να χαμογελάς και να ονειρεύεσαι "Breakfast at Tiffany's"! Και όχι μόνο για καλοκαίρι!

Ερώτηση! Γιατί πολλά ακούω τελευταία και δεν μπορώ να καταλήξω..
Θα επέλεγες ως νύφη κάποιο χρώμα, πέρα από τα συνηθισμένα; Θα το τολμούσες; Και αν ανήκεις στο κλαμπ των παντρεμένων.. τί χρώμα επέλεξες, στα άκρα, αυτή σου τη στιγμή;
Γιατί κάπου εκεί που ονειρεύομαι πέπλα και μοναδικές στιγμές.. βλέπω ένα κρεμώδες, γλυκό, ανοιχτό τυρκουάζ στα άκρα.. DO or DON'T?


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...