Beauty Walk - Fall Edition


 Τί γίνεται όταν δύο φίλες και beauty bloggers πάνε μαζί στα μαγαζιά; Quelle Catastrophe!
Touch of Rouge και Beauty in Crisis, Μαίρη και Σοφία.. τί είδαμε; Τα πάντα! Τί ξεχωρίσαμε; Θα στα πούμε όλα.. μαζί και για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρακάτω post γράφει για εμάς η Μαίρη!! Αν θέλεις να δεις τις δικές μου προτάσεις δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το Touch of rouge (εδώ)..

 Ξεκινάς να πας μια αθώα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την καλύτερή σου φίλη.. Αν η φίλη σου έχει την ιδιοσυγκρασία της Σοφίας, πρέπει εξ'αρχής να γνωρίζεις δύο πράγματα! Πρώτον, θα σε στήσει (πολύ!) και δεύτερον, σίγουρα δεν θα καταλήξει να είναι μια τόσο αθώα βόλτα, όπως αρχικά νόμιζες! Είναι φθινόπωρο, νέες κυκλοφορίες, ολοκαίνουργιες αποχρώσεις, πρωτότυπες υφές, λαχταριστές μυρωδιές...είναι όλα εκεί, έτοιμα  να σε ξεσηκώσουν και να σου κλέψουν την καρδιά!

 Τα είδαμε, τα δοκιμάσαμε και έχω να σου πω πως η wishlist μου για φέτος είναι τεράστια! Θα αρκεστώ όμως να σου δείξω μερικά από αυτά που πραγματικά με εντυπωσίασαν...


 Για τη νέα βελτιωμένη έκδοση του διάσημου ορού Advanced Night Repair της Estee Lauder σου μίλησε και η Σοφία εδώ! Εγώ θα σου πω μόνο πως η νέα έκδοση επιβεβαιώνει τη φήμη του προκατόχου του, με έναν αέρα ανανέωσης και τη σιγουριά πως θα τον αγαπήσεις ακόμη περισσότερο!
Όσο για το μακιγιάζ της Estee δυστυχώς δεν το είδαμε από κοντά αλλά σε προετοιμάζω για υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις και μοναδικές υφές!!



 Η νέα σειρά It Palette των Sephora σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη και θα σου πρότεινα να της ρίξεις μια ματιά στην επόμενη βόλτα σου, καθώς αποτελείται από δύο εκπληκτικές παλέτες, με αξιοθαύμαστη απόδοση χρωμάτων και μπορείς να διαλέξεις ποιά από τις δύο σου ταιριάζει, είτε είσαι κορίτσι που προτιμάς τις φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου (και ψάχνεις για ένα καλό dupe της διάσημης Naked από Urban Decay) είτε δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα έντονο και εντυπωσιακό smokey eye!


Επόμενος σταθμός...Shiseido!
 Θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες για τα νέα κρεμώδη κραγιόν, τις εκπληκτικές αποχρώσεις, τη βελούδινη υφή τους και την υπέροχη διάρκειά τους! Εδώ και μέρες φλερτάρω έντονα με το Caramel RD 215, ένα μοναδικό nude που δε θα θέλεις να βγάλεις από τα χείλη σου, ενώ σίγουρα θα σου πρότεινα να δεις και το Sanguine RD 413, ένα φλογερό κόκκινο που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση! Δε θα μπορούσα φυσικά να μη σου μιλήσω και για τη νέα μεγάλη μου αγάπη, το Sheer and Perfect, ένα foundation που λειτουργεί σαν αόρατος μανδύας και χαρίζει στην επιδερμίδα πορσελάνινη όψη, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά! Διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να μαρτυρά την παρουσία του, ενώ η κομψή πλαστική συσκευασία του σου επιτρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου! Τέλειο!


 Αν είσαι κορίτσι που του αρέσει να παίζει με τα χρώματα τότε πρέπει να επισκεφθείς κάποιο stand του Dior! Τα νέα ρουζ με βελτιωμένη βελούδινη φόρμουλα θα σε ξετρελάνουν και δε θα ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις! Τα ρουζ του Dior έχουν κάτι μαγικό, αφού αναμειγνύονται με έναν μοναδικό τρόπο και γίνονται ένα με την επιδερμίδα! Όπως καταλαβαίνεις, ούτε εγώ μπόρεσα να διαλέξω αλλά για αρχή σου προτείνω να κοιτάξεις τις αποχρώσεις no 829 και 566, ενώ δε θα παραλείψω να σου μαρτυρήσω πως το αγαπημένο της Σοφίας είναι το no 001 (κάτω δεξιά), το οποίο σταδιακά ενσωματώνεται με την επιδερμίδα, προσφέροντας στην καθεμιά τη δική της μοναδική απόχρωση! Πρωτότυπο?


Ευκολία στην εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια!
 Κατευθύνομαι στην Make Up For Ever για να σου μιλήσω για ένα σχετικά πρόσφατο απόκτημά μου, που όμως χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, αφού μου έχει λύσει τα χέρια! Ο λόγος για το Aqua Shadow, μια αδιάβροχη σκιά ματιών σε μορφή μολυβιού, το οποίο απλώνεται σαν όνειρο στα βλέφαρα και πραγματικά διαρκεί όλη μέρα! Ξεχώρισα την απόχρωση 20Ε, μια καφέ-μπρονζέ, που ταιριάζει σε όλες και με όλα! Και φυσικά, το Aqua Rouge, το αντίστοιχο προϊόν για τα χείλη, σου υπόσχομαι ότι θα σε εντυπωσιάσει με την απίστευτη διάρκειά του αλλά και με τις λαχταριστές αποχρώσεις! Αγαπημένη μου το no 15, ένα γλυκό ροζ, το οποίο δε θα χρειαστεί να το ανανεώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας!


 Η Benefit πάντα με ξεσηκώνει με τις girly πολύχρωμες συσκευασίες της και πρέπει να σου πω πως ό,τι έχω δοκιμάσει το έχω λατρέψει! Δε σου κρύβω πως ανάμεσα σε αυτά είναι και το POREfessional, ένα διάφανο primer, το οποίο μειώνει αισθητά τους πόρους του προσώπου μου και επιμηκύνει την διάρκεια του μακιγιάζ μου! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το  Stay Flawless, ένα primer το οποίο υπόσχεται να διατηρήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ μας για 15 ώρες! Σε μορφή στικ, απλώνεται απευθείας στην επιδερμίδα για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία! Στη wishlist...χωρίς δεύτερη σκέψη!
 Το gimme brow ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ένα gel φρυδιών με μικροσκοπικό βουρτσάκι για εφαρμογή ακριβείας και με την απόχρωση light/medium να είναι η ιδανική για ανοιχτόχρωμες! Ποιά δεν θέλει τα τέλεια φρύδια άλλωστε? Η Σοφία όμως είχε αντίθετη άποψη λόγω.. μεγέθους (μόλις 3gr) και με απέτρεψε από μια παρορμητική αγορά! Σκέφτομαι όμως να την παρακούσω σύντομα και είμαι σίγουρη πως αν έχεις αραιά ανοιχτόχρωμα φρύδια σαν εμένα, θα με καταλάβεις!


Yves Saint Laurent.. η ομορφιά στα καλύτερά της!
 Είμαι σίγουρη πως η πονηρή ματιά σου έπεσε απευθείας στις εντυπωσιακές παλέτες της φθινοπωρινής συλλογής και δεν σε αδικώ, μιας και δεν σου κρύβω πως η City Drive Classy (πάνω αριστερά) με έχει εντυπωσιάσει με τα σικάτα χρώματά της και την αέρινη υφή των σκιών που περιέχει! Η άτακτη Σοφία ήδη κάνει τους συνδυασμούς της και αφήνεται να την θαυμάζει για ώρες... μα πώς να μη την ερωτευθείς? Άφησε όμως το βλέμμα σου να σε κατευθύνει στα τρία μοναδικά βερνίκια της collection, μιας και εκεί κρύβεται μια νέα κοινή μας αγάπη (η beauty αταξία της ημέρας), η απόχρωση Gris Underground No 38, ένα χειμερινό γαλάζιο, με υποτόνους του γκρι και του μοβ! Με πλατύ βολικό βουρτσάκι και υφή που απλώνεται σαν μετάξι, σου εγγυώμαι άψογο αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν!


 Για το τέλος σου άφησα τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Chanel... Τι με εντυπωσίασε περισσότερο? Τα νέα κρεμώδη ρουζ, με πρωτοποριακή φόρμουλα, θα τα ερωτευθείς από το πρώτο κιόλας άγγιγμα! Η υφή τους πραγματικά μεταξένια, μετατρέπεται σε βελούδινη πούδρα μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα! Έξι αξιοθαύμαστες αποχρώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις τους συνδυασμούς σου, και γιατί όχι, να δημιουργήσεις τις δικές σου νέες αποχρώσεις! Δικά μου αγαπημένα το 64 - Inspiration και το 83 - Revelation... 

 Βόλτα στα μαγαζιά μέχρι τελικής πτώσεως.. Οι νέες συλλογές περιμένουν να τις ανακαλύψεις! Τα βλέπεις, τα δοκιμάζεις, τα ερωτεύεσαι και η wishlist σου ολοένα μεγαλώνει! Ακολουθεί "ηρεμιστικός" καφές και ώρες συζητήσεων.. γιατί η ομορφιά είναι διασκεδαστική και πρέπει να μοιράζεται...

 Λοιπόν, τί λες; Τί αποτέλεσμα έχουν οι δικές σου άτακτες, κοριτσίστικες βόλτες; Τί ξεχώρισες από τα νέα ομορφιάς της σεζόν; 
Ξεσήκωσέ μας, γιατί οι beauty walks συνεχίζονται!!!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...