The review.. Frezyderm Eye Balm

dark circles eye cream
Ας μην γελιόμαστε, εμείς οι γυναίκες τα θέλουμε όλα..
Τα θέλουμε όλα από το σύντροφό μας, από τους φίλους ακόμα και από τον ίδιο μας τον εαυτό.. και φυσικά το κομμάτι της ομορφιάς δεν αποτελεί εξαίρεση και η αναζήτηση του "τέλειου" που κάνει τα πάντα και συμφέρει, δεν τελειώνει ποτέ. Όσον αφορά το skincare οι απαιτήσεις είναι ακόμα πιο υψηλές, τα κριτήρια ακόμα πιο αυστηρά, ο χρόνος μας περιορισμένος, το budget συγκεκριμένο ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να αισθανόμαστε ασφάλεια και να βλέπουμε αποτελέσματα. Γι'αυτό ακριβώς όπως έχουμε ήδη συζητήσει, αναζητώ συμμάχους ομορφιάς ανάμεσα σε φαρμακευτικά προϊόντα. Γιατί συμφέρουν οικονομικά, είναι ασφαλή, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και φυσικά είναι αποτελεσματικά. Επίσης, μπορώ να έχω τα σωστά tips από τους ειδικούς που έχουν τις γνώσεις και βάζουν ως προτεραιότητά τους την υγεία του δέρματος. 

Υπάρχει η τέλεια κρέμα όμως; 
Δεν έχω ιδιαίτερα θέματα με την επιδερμίδα μου αλλά στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών εντοπίζονται ίσως τα μεγαλύτερα skincare issues που αντιμετωπίζω. Λεπτές (ΟΚ ίσως αδιόρατες αλλά εγώ τις βλέπω!) πρώτες γραμμές, μαύροι κύκλοι, κουρασμένα μάτια και πρηξιματάκια που πολλές φορές ακόμα και το καλύτερο concealer δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση. Στα πλαίσια της αναζήτησης της ιδανικής κρέμας ματιών, οι δοκιμές συνεχίζονται και σήμερα θέλω να συζητήσουμε για ένα προϊόν που δοκιμάζω τον τελευταίο καιρό και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη. Το Eye Balm της Frezyderm, μία εταιρία ελληνική, που βρίσκουμε στο χώρο του φαρμακείου, αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια και προϊόντα που λαμβάνουν πολύ θετικές κριτικές. Με δικό της τμήμα Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δερμοκαλλυντικών προϊόντων, συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια με σκοπό τη μελέτη και αξιολόγηση των προϊόντων της, όπως επίσης και την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων δεδομένων που αφορούν όλους τους τύπους των καλλυντικών προϊόντων. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για μία εταιρία ελληνική που αν μη τι άλλο παρέχει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα που ζητάς! 

Frezyderm review

Eye Balm
Πρόκειται για μία απαλή και δροσερή κρέμα - gel που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές. 
Αν και προσωπικά δε συμπαθώ την υφή του gel στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρώτο που με κέρδισε είναι η υφή του προϊόντος. Εξαιρετικά ανάλαφρη, κάτι ανάμεσα σε gel και κρέμα, ενυδατώνει αρκετά, απλώνεται υπέροχα και αποτελεί πολύ καλή βάση για το concealer, χαρίζοντας μία απαλή, σωστά ενυδατωμένη επιφάνεια, χωρίς να δημιουργεί το "φιλμ" που αφήνουν κάποια gel προϊόντα. Ξυπνάει τα κουρασμένα μάτια δίνοντας μία αίσθηση δροσιάς που "ξεδιψάει" το βλέμμα και βοηθάει πολύ με τα πρηξίματα που προδίδουν ότι δεν κοιμήθηκες καλά το προηγούμενο βράδυ. Έχω παρατηρήσει ότι βοηθάει με τους μαύρους κύκλους αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν πρέπει να περιμένεις θαύματα στο συγκεκριμένο τομέα με κανένα προϊόν αφού είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα. Είναι Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένη, δεν περιέχει Parabens, μπορείς να τη χρησιμοποιείς καθημερινά πρωί ή/και βράδυ και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. 
Από πολλές κοπέλες έχω ακούσει ότι είναι η αγαπημένη τους ενυδατική ματιών και δεν την αλλάζουν με τίποτα και η αλήθεια είναι ότι πλέον μπορώ να καταλάβω το λόγο! Είναι μία εξαιρετική επιλογή αν ψάχνεις μία κρέμα που ενυδατώνει χωρίς υπερβολές και βοηθάει με τα πρηξίματα και το κουρασμένο βλέμμα. 

Αγορές από τον καναπέ του σπιτιού σου!
Συγκεκριμένα στο DVcare μπορείς να βρεις το Eye Balm της Frezyderm σε ακόμα καλύτερη τιμή με έκπτωση 30% (15.67€ τελική τιμή, εδώ). Αγαπώ τις βόλτες στα μαγαζιά αλλά οι διαδικτυακές βόλτες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού μπορείς να δεις μία ευρεία γκάμα προϊόντων, σε πολύ καλύτερες τιμές και να κάνεις shopping therapy από τον καναπέ του σπιτιού σου. Γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, κάνεις χαλαρωτικό μπάνιο, βάζεις πυτζαμούλες, κάθεσαι αναπαυτικά με τον υπολογιστή σου, googlάρεις, βρίσκεις κριτικές, παίρνεις τηλέφωνο τη Φιλιώ (είναι ο άνθρωπός σου στο DVcare, δερματολόγος με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς) για να σου πει γνώμη και συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες σου, αγοράζεις με ένα κλικ και σε 1-2 εργάσιμες παραλαμβάνεις την παραγγελία σου σπίτι! Bonus ότι δοκιμάζεις ποικιλία προϊόντων σε δείγματα, σαν δωράκι με το προϊόν που αγόρασες, προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες σου! Ε αν μου έφερναν και τη φίλη μου παρέα για να πιούμε καφεδάκι και να κάνουμε beauty chat σπίτι ό,τι ώρα θέλω, δε θα ξαναπήγαινα για shopping walk μου φαίνεται ;-) 

Κάνε τη βόλτα σου εδώ, λύσε τις απορίες σου εδώ και πες μου τί ξεχώρισες! Επίσης αν έχεις να μου προτείνεις κάποια αγαπημένη ενυδατική ματιών για να δοκιμάσω.. Θέλω ιδέες! Γιατί η αναζήτηση του ιδανικού δε σταματάει ποτέ.. ή.. σχεδόν ποτέ!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...