L’Oréal Professionnel.. Mythic Oil Le Parfum

Mythic Oil hair perfume
Πολλά από τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν τα βλέπεις με τα μάτια..
Το χάδι το αισθάνεσαι, γεύεσαι το φιλί, ακούς την καλημέρα να βγαίνει το πρωί από τα χείλη του ενώ έχεις ακόμα τα μάτια κλειστά, νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο δέρμα σου, σηκώνεις το "βλέμμα" προς τον ουρανό με τα μάτια κλειστά.. Όταν κοιτάς με τα μάτια της ψυχής κάποιες φορές βλέπεις πιο καθαρά. Αυτό δεν κάνεις όταν θέλεις να μπεις στο δικό σου κόσμο, όταν θέλεις να χαλαρώσεις, να αφεθείς; Μεταφέρεσαι σε μία άλλη διάσταση, όπου η φαντασία έχει άλλο νόημα και οι υπόλοιπες αισθήσεις οξύνονται, η αφή και η γεύση είναι τα μάτια σου.. και η όσφρηση.. τα αρώματα, οι μυρωδιές που συνδέεις με πρόσωπα και καταστάσεις, το οσφρητικό ταξίδι.. Αυτή είναι η ομορφιά, που για να τη δεις πρέπει να κλείσεις τα μάτια! Φαντάσου τώρα ένα μπουκάλι που κρύβει μέσα του κάτι μυστηριώδες, ένα ελιξήριο θηλυκότητας για εσένα και για εκείνον που σε έχει στην αγκαλιά του. Ένα άρωμα μυθικό, με πηγή έμπνευσης μία μυθική ιστορία αγάπης.. Σου μιλάω για ένα μυστικό, για το  L’Oréal Professionnel, Mythic Oil Le Parfum που θα δώσει άλλο άρωμα στις στιγμές. Και θέλω να σου πω μία ιστορία, για να το "μυρίσεις" για πρώτη φορά, με τα μάτια κλειστά..

Πηγή: wikipedia

Μια φορά και έναν καιρό στη Βαβυλώνα..
Ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ παντρεύτηκε την όμορφη Σεμίραμις, διάσημη για τη μεγαλοπρέπεια και τη σαγηνευτική της δύναμη. Η Σεμίραμις όμως έψαχνε με απόγνωση τους πλούσιους και αρωματικούς κήπους της χαμένης της παιδικότητας. Για αυτό το λόγο, ο Βασιλιάς, θέλοντας να της αποδείξει την αγάπη του, έχτισε για χάρη της τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας. Η Σεμίραμις περνούσε αρκετές ώρες μέσα στους Κήπους και ανάμεσα σε φυτά και μοναδικά λουλούδια από κάθε άκρη του κόσμου. Έτσι λοιπόν, τα μαλλιά της κατακλύστηκαν από μοναδικά αρώματα, τα οποία δημιούργησαν μία σύνθεση που έκανε το Βασιλιά να την ερωτευτεί για πάντα.
Από την Σεμίραμις  εμπνεύστηκε ο Ναβουχοδονόσορ τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, από την ίδια, εμπνέεται σήμερα και η L’Oreal Professionnel, το Mythic Oil Le Parfum. Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί μόνο να το μυρίσεις. Να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς πως εσύ είσαι η Σεμίραμις, μέσα στους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας. Άσε τη μυρωδιά να σε παρασύρει σε μυρωδιές μανταρινιάς, φραγκοστάφυλων, φύλων βιολέτας. Είναι οι νότες κορυφής που ξυπνούν τις αισθήσεις. Άνοιξε τα μάτια, πάρε βαθιά ανάσα και συνέχισε να μυρίζεις. Άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, lilly of valley ως νότες καρδιάς. Και για βάση, βανίλια, καραμέλα και κόκκους Tonka Bean.

Απαραίτητο; Κλείσε τα μάτια και θα το νιώσεις.. Ένα ξόρκι πάθους..
Στο πολυτελές μπουκάλι κρύβεται η αισθησιακή αυτή δημιουργία με άρωμα Ανατολής, που ξυπνά τις αισθήσεις, ενώ τα μαλλιά αποπνέουν φρεσκάδα και αισθησιασμό. Δε βαραίνει, δεν ξηραίνει, ούτε λαδώνει τα μαλλιά, δεν περιέχει οινόπνευμα και χαρίζει μυθική θρέψη και λάμψη, όπως και το έλαιο Mythic Oil. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και στο σώμα αλλά σου προτείνω να το κρατήσεις για τα μαλλιά και να γίνει το απόλυτο μυστικό σου. Ερωτεύομαι το άρωμά του κάθε φορά από την αρχή και η διάρκειά του πραγματικά με εκπλήσσει. Απλά υπέροχο!

Τα αγαπώ αυτά τα πολύτιμα tricks που χαρίζουν αίσθηση πολυτέλειας και δίνουν στη ρουτίνα της προετοιμασίας μία άλλη, μυστηριώδη αίσθηση. Αν το θέλεις (και πίστεψέ με, αν το δοκιμάσεις, θα το θέλεις σίγουρα) μπορείς να το βρεις στο πλέον αγαπημένο μου hair eshop της Angelopoulos Hair Company, εδώ. Αν δε διάβασες την πρώτη συνέντευξη με τον ειδικό για τα μαλλιά, μπορείς να τη δεις εδώ και αν έχεις απορίες για τα μαλλιά σου, άφησέ μου στα σχόλια την ερώτηση που θα ήθελες να απαντήσει ο hair expert, Γιάννης Αγγελόπουλος. Γιατί έχω να σου πω ότι το τελευταίο διάστημα που ακολουθώ τις συμβουλές του, τα μαλλιά μου είναι στα καλύτερά τους και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος.


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...