Mani Monday #10 - Essie Spring 2014


Spring eternal..
Πόσο λατρεύω αυτές τις μέρες που βλέπω τον κόσμο να βγαίνει όλο και πιο πολύ, οι πρώτες ζεστές μέρες που επιτρέπουν περιπάτους και mini αποδράσεις, βάζα γεμάτα λουλούδια στο σπίτι, ρούχα "ανθισμένα" είναι σαν κάτι να ξυπνάει, σαν κάτι να ετοιμάζεται με διάθεση γιορτινή. Και συνειδητοποιώ πόσο υπέροχο και μαγικό είναι αλλά και πόσο επιβεβλημένο πια να χαίρεσαι την κάθε στιγμή, να είσαι ευτυχισμένη με τα απλά και να γελάς σε κάθε ευκαιρία. Άνοιξη! Και άνοιξη σημαίνει χρώμα! Και χρώμα.. με ξέρεις πια.. χρώμα σημαίνει Essie! Γιατί οι αδυναμίες δεν κρύβονται και η νέα συλλογή Essie Spring 2014, με έμπνευση την ανάλαφρη αυτή διάθεση αλλά και τις ανοιξιάτικες παρουσιάσεις μόδας σε προκαλεί να παίξεις με το χρώμα στα άκρα!

Spring fashion: game on..
Ευφάνταστοι συνδυασμοί, δυναμικά παστέλ και υπερμεγέθη prints κυριάρχησαν στα catwalks και αποτελούν πηγή έμπνευσης της ανοιξιάτικης συλλογής της Essie που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που δε φοβάται να πειραματιστεί και να παίξει με το στυλ αλλά και την ίδια τη ζωή. Μία αυθεντική style hunter στο επίκεντρο, που η ντουλάπα της είναι fashion playground και δεν κάνει πίσω ακόμα και αν χρειάζεται να παίξει hide & go chic για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Τα έντονα χρώματα εκφράζουν τη διάθεσή της.. Το έντονο βυσσινί προκαλεί, το vintage denim μπλε ταιριάζει με όλα και η παλέτα ολοκληρώνετε με εντυπωσιακά παστέλ καθόλου, μα καθόλου συνηθισμένα.  Ετοιμάσου να μπεις στο παιχνίδι της μόδας, με έξι ακαταμάχητες αποχρώσεις εμπνευσμένες από εφηβικά παιχνίδια και ευτυχισμένους instagram selfie-lovers που διασκεδάζουν με τα πάντα και πολύ περισσότερο με τον ίδιο τον εαυτό τους. Σοβαρά; Ε όχι και τόσο.. παίζεις; Όλη την ώρα!

essie spring 2014

Colour is on!
Λες ότι δεν αγαπάς τα παστέλ; Πιστεύεις ότι δε σε κολακεύουν; Μήπως παραείναι ρομαντικά για τα δικά σου γούστα; Σοβαρά; Σου λέω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη, γιατί υπάρχει μια παστέλ απόχρωση που ταιριάζει με κάθε στυλ. Παίζεις; Vintage denim αν είσαι η cool fashionista και παίζεις με την sexy αλλά και χαριτωμένη πλευρά του εαυτού σου, απρόσμενα κομψό, κρεμώδες φιστικί που δε σταματά να φλερτάρει, ημι-διάφανο, must-have nude, που είναι τόσο, μα τόσο Essie! Απαλό τριανταφυλλένιο ροζ για εσένα που είσαι ρομαντική αλλά πάντα με στυλ, έντονο βυσσινί για chic&classy αλλά και ένα υπέροχο μπλε αν ανήκεις στις τολμηρές που αγαπούν το άπιαστο μπλε του ουρανού, που το ερωτεύεσαι με το πρώτο μανικιούρ. Σίγουρα υπάρχει κάτι για εσένα εδώ.. 


Δικό μου αγαπημένο Essie Spring 2014; Truth or flare (super cute&clever name)! Sexy, ναζιάρικο και απόλυτα σαγηνευτικό! Είναι το vintage blue denim της συλλογής, που απλώνεται υπέρ-υπέροχα και λάμπει ακόμα και χωρίς top coat. Η σύστασή του είναι ονειρεμένη, κάτι ανάμεσα σε κρεμώδες και gel τελείωμα, δίνει ένα απίστευτα λαμπερό τελείωμα που διαρκεί. Μου θυμίζει το χρώμα του ουρανού ακριβώς μετά την ανοιξιάτικη βροχή και με κάνει να νιώθω αισιοδοξία κάθε φορά που το κοιτάζω. Στις δύο στρώσεις είναι ελαφρώς ημιδιάφανο και προσωπικά λατρεύω το τελείωμα αυτό αλλά αν θέλεις opaque αποτέλεσμα είναι πιθανό να χρειαστείς τρεις πολύ λεπτές στρώσεις. Η διάρκειά του είναι απίστευτη, αφού με top coat το μανικιούρ μου είναι άψογο για μία ολόκληρη εβδομάδα.
essie truth or flare swatches


Tips&Tricks
Αυτή την άνοιξη το french mani with a twist είναι τάση. Ξέχνα το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και παίξε με το χρώμα, διαφορετικές υφές αλλά και σχέδια. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας μία λεπτή στρώση από την αγαπημένη σου βάση. Άπλωσε δύο στρώσεις hide&go chic και άφησε να στεγνώσει. Κάνε μία λεπτή γραμμή στην άκρη κάθε νυχιού με το truth or flare, ολοκλήρωσε με top coat και είσαι έτοιμη. Style with a spring twist!

Έτοιμη να πειραματιστείς με την πιο παιχνιδιάρικη παλέτα ανοιξιάτικων χρωμάτων; Στο λέω σίγουρα ότι το  truth or flare θα είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ μέχρι το καλοκαίρι ίσως και αργότερα.. μέχρι τον επόμενο Essie πειρασμό που θα δίνει χρώμα στην καθημερινότητά μου! Αλλά επειδή τα παιχνίδια και οι δοκιμές δεν έχουν τελειωμό και το ξέρεις καλά πλέον, θέλω να μάθω, ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο ανοιξιάτικο χρώμα στα άκρα; Άσε μου σχόλιο ή ακόμα καλύτερα δείξε μας το spring manicure σου στο facebook ή στο instagram (εδώ και εδώ)!!!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...