Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick


Το απόλυτο αντικείμενο του γυναικείου πόθου
Οφείλω να ομολογήσω ότι όσο και αν αγαπώ το μακιγιάζ και την ομορφιά, όσο και αν ενθουσιάζομαι κάθε φορά που δοκιμάζω κάποιο καινούργιο προϊόν, δεν είναι πολλές οι φορές που νιώθω ότι έχω μπροστά μου ένα προϊόν πραγματικά εξαιρετικό και διαφορετικό. Το χρώμα στα χείλη το αγαπούν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως στυλ και ηλικίας, μπορεί να μην είσαι καν μυημένη στον κόσμο της ομορφιάς αλλά είναι δεδομένο ότι έχεις τουλάχιστον ένα αγαπημένο κραγιόν στο νεσεσέρ σου. Και αυτή τη φορά δε θέλω να μιλήσουμε για ένα ακόμα κραγιόν αλλά για το απόλυτο κραγιόν! Η Estée Lauder λανσάροντας το ΝΕΟ Pure Color Envy Sculpting Lipstick αποκαλύπτει το απόλυτο αντικείμενο του γυναικείου πόθου. 20 νέες, μοναδικές, ξεχωριστές αποχρώσεις με τη δύναμη να αναδείξουν κάθε καμπύλη των χειλιών. Με πληθωρική προσωπικότητα και με πλούσιας έντασης χρώμα, αυτή η προκλητική παλέτα χρωμάτων εκφράζει τη μόδα, την τέχνη, το ντιζάιν με μια αντίληψη υψηλής αισθητικής.


Πλούσιο χρώμα. Αισθησιακή υφή. Μοναδική πολυτέλεια.
Με μία κίνηση, τα χείλη αποκτούν ανάγλυφη διάσταση, με ζωηρή χρωματική ένταση, που παραμένει αναλλοίωτη ως και 6 ώρες. Οι Πολυεδρικές Χρωστικές διαμορφώνουν και τονίζουν το σχήμα των χειλιών και δίνουν όγκο. Το Pure Color Envy Sculpting Lipstick περιλαμβάνει ένα νέο και αποκλειστικό Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης με Υαλουρονικό Οξύ, που βοηθάει τα χείλη να προσελκύουν, να δεσμεύουν και να συγκρατούν καλύτερα και για περισσότερο την υγρασία.  Με σύνθεση ελαφριά και βελούδινη, που χαϊδεύει απαλά τα χείλη, χαρίζει πλούσιο χρώμα που διαρκεί αλλά και απόλυτα άνετη αίσθηση όλη μέρα. Η  εντυπωσιακή συσκευασία αποπνέει δυναμισμό αλλά και θηλυκότητα, έχει πηγή έμπνευσης τη μοντέρνα αρχιτεκτονική ενώ τα χρώματα αντανακλούν τις κλασικές navy blue και χρυσές αποχρώσεις της Estée Lauder. Το καπάκι, με μαγνητικό κλείσιμο, ασφαλίζει πάντα τέλεια τη σύνθεση αλλά και το νέο, άψογης αισθητικής σχήμα κορμού του κραγιόν δίνουν χαρακτήρα μοναδικής πολυτέλειας.


The Pure Color Envy woman
20 αποχρώσεις που υμνούν το δυναμισμό και τη θηλυκότητα που κρύβεις μέσα σου, παντρεύοντας το κλασικό με το μοντέρνο. Πλούσιο χρώμα και διαχρονικές αποχρώσεις σε μία πρωτοποριακή φόρμουλα σε ένα κραγιόν που αντιπροσωπεύει καλύτερα από οτιδήποτε τη φιλοσοφία της Estée Lauder. Ουδέτερες-φυσικές, αποχρώσεις του ροζ, κοραλλί-κόκκινες αλλά και μοβ-δαμασκηνί, υπάρχει τουλάχιστον μία ιδανική για εσένα αλλά και όλες οι υπόλοιπες θα βγάλουν το διαφορετικό εαυτό σου. 
Από τα καλύτερα κραγιόν που έχω δοκιμάσει! Ερωτεύσιμο από τη συσκευασία και μόνο, μία απόχρωση αρκεί για να το ερωτευτείς, δύο για να γίνει αγαπημένο και τρεις ώστε να ξεχάσεις οποιοδήποτε άλλο και το Pure Color Envy Sculpting Lipstick κερδίζει μία μόνιμη θέση στην τσάντα σου. Ένα πολυτελές κόσμημα που χαρίζει ακριβώς ό,τι ζητάει μια γυναίκα από το κραγιόν της! Ξεχωρίζω το 310-Potent (nude με ροζ-κοραλλί υποτόνους) για το καθημερινό μου μακιγιάζ αφού πάει με όλα ενώ ενυδατώνει τα χείλη και φωτίζει το πρόσωπο. Το 340-Envious είναι από τα ομορφότερα φωτεινά κόκκινα που κολακεύουν κάθε γυναίκα και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις είτε το συνδυάσεις με έντονο βλέμμα, είτε αφήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου φυσικό και το αφήσεις να κλέψει την παράσταση. Η πιο πρόσφατη επιλογή μου είναι το 240-Tumultuous Pink, έντονο φούξια που μου φτιάχνει τη διάθεση και με ένα και μόνο πέρασμα χαρίζει ένταση στα χείλη.


Δεν υπάρχει συνταγή και δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχει τουλάχιστον ένα που θα σου κλείσει το μάτι, ένα που θα γυρίσει μαζί σου σπίτι, ένα που θα τραβήξει τα βλέμματα και ένα που θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Ανακάλυψέ τα στο stand της Estée Lauder, δοκίμασέ τα στα χείλη σου κατευθείαν από τη συσκευασία, με τα δάχτυλα ταμποναριστά για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα ή με ειδικό πινελάκι χειλιών για επαγγελματική εφαρμογή, ειδικά αν επιλέξεις μία πιο έντονη απόχρωση. Αν έχεις ήδη παίξει μαζί τους περιμένω εντυπώσεις και αν κάποιο το αποκαλείς "αγαπημένο" θέλω νουμεράκι και όνομα, γιατί με τα Pure Color Envy Sculpting Lipsticks οι δοκιμές δεν τελειώνουν έτσι εύκολα...

 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...