Lip Trends Spring '14

http://beautyincrisis.blogspot.gr/2014/04/lip-trends-spring-14.html

Μία από τις πιο συνηθισμένες και αγαπημένες beauty αγορές κάθε γυναίκας είναι σίγουρα το κραγιόν. Είναι ίσως μαζί με τα βερνίκια νυχιών ένα από τα καλλυντικά με τα οποία μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, ποτέ δεν έχουμε αρκετά στη συλλογή μας και είναι από τα πρώτα που αλλάζουμε χρωματικά, με την αλλαγή τη εποχής. Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχομαι στις συζητήσεις μας, αφορούν τα χρώματα που κυριαρχούν κάθε σεζόν, έτσι αυτή τη δημοσίευση την αφιερώνω σε εσένα που την περίμενες, σε εσένα που θέλεις να ανανεωθείς χρωματικά και όχι μόνο αλλά και σε εσένα που αγαπάς τους πειραματισμούς, ακολουθείς τις τάσεις αλλά ορίζεις τη μόδα ανάλογα με το στυλ και τη διάθεσή σου. Ανοιξιάτικο χρώμα λοιπόν, ανάλαφρη διάθεση και πάμε να δούμε τι θα βάλουμε στο νεσεσέρ μας..


lipstick trend

Αυτή τη σεζόν οι μεγάλοι οίκοι μίλησαν μέσα από τις πασαρέλες και αν έπρεπε να επιλέξεις ένα και μόνο χρώμα που κυριαρχεί αυτό θα ήταν σίγουρα το πορτοκαλί. Απαλό, γλυκό ροδακινί αν προτιμάς κάτι πιο ήσυχο, κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους αν αγαπάς το κλασικό αλλά και neon πορτοκαλί αν τολμάς, είναι το απόλυτο trend της σεζόν! Φυσικά το χρώμα στα χείλη κλέβει την παράσταση και το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει φυσικό. Τόνισε τα φρύδια σου γιατί η τάση αλά Cara Delevingne καλά κρατεί και ζέστανε το πρόσωπό σου με λίγο bronzer. Δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο! Μη διστάσεις να δοκιμάσεις μία πιο έντονη απόχρωση και μην το απορρίψεις πριν το δοκιμάσεις γιατί το έντονο πορτοκαλί ταιριάζει σε όλες και θα το ευχαριστηθείς και το καλοκαίρι με το μαύρισμά σου!



pink lipstick

Άνοιξη χωρίς ροζ δε γίνεται. Και αν και εσύ, όπως και εγώ, δεν το αγαπάς γενικώς σου εγγυώμαι ότι σίγουρα υπάρχει η ιδανική απόχρωση για εσένα εκεί έξω. Δε θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το πολύ ανοιχτό-άσπρο-ροζ, γιατί η γνώμη μου είναι ότι δεν κολακεύει και σίγουρα δεν είναι chic αλλά ένα απαλό ροζάκι, που σου ταιριάζει, για το καθημερινό σου μακιγιάζ αλλά και ένα έντονο φούξια που τραβάει τα βλέμματα έχουν μία θέση στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου και θα το χαρείς και το καλοκαίρι. Ερωτεύτηκα το νέο ματ φούξια της Chanel (δες εδώ) αλλά και το νέο μου αγαπημένο, σούπερ σταθερό από τη Maybelline που πρέπει να δοκιμάσεις! Λίγη -ή και λίγο περισσότερη- μάσκαρα, λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ένα απαλό πέρασμα στα ζυγωματικά με το ροζ ρουζ σου και είσαι έτοιμη.



nude spring lips

Αν αγαπάς το έντονο μακιγιάζ στα μάτια τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάτι απαλό στα χείλη. Το εφέ concealer-lips σε παρακαλώ να το ξεχάσεις. Ήρθε η στιγμή να αφήσεις τα ψυχρά nude που σε βόλεψαν το χειμώνα και να προτιμήσεις κάτι πολύ διακριτικό αλλά ελαφρώς πιο ναζιάρικο. Nude αλλά με λίγο χρωματάκι φαντάσου.. Είναι το χρώμα must-have που φοράς ακόμα και χωρίς καθρέφτη, το κραγιόν που συνδυάζεις με ένα έντονο smokey ή με cat-eye look αλλά και η απόχρωση που θα προτιμήσεις όταν θέλεις ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ γενικότερα. Φρόντισε να σε κολακεύει και να πηγαίνει με όλα και αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μία ακριβότερη επιλογή ίσως θα ήταν καλό να το κάνεις με ένα πολύ φυσικό χρώμα που θα σε βολέψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και να σημειώσω ότι όπως είδαμε σε shows όπως Balmain, Chloe, Isabel Marant το Au Naturale παραμένει τάση και είναι ιδανική επιλογή για το καθημερινό, γρήγορο μακιγιάζ σου. 




glossy lips

Όσο και αν υπερ-λατρεύω τα ματ χείλη, όσο και αν απορρίπτω τα περισσότερα gloss γιατί είτε κολλάνε είτε φεύγουν αμέσως, η σεζόν φέρνει στο προσκήνιο χείλη με glossy τελείωμα. Τα βλέπουμε στα λανσαρίσματα όλων σχεδόν των μεγάλων εταιριών. Είδες τα νέα θεϊκά YSL Gloss Volupte (δες εδώ), έρωτας με την πρώτη δοκιμή και δε σου κρύβω ότι τουλάχιστον ένα από τη σειρά χωρίς shimmer είναι στη λίστα μου! Αγαπημένα gloss με διαφορά από Dior αφού έχουν εκπληκτικά χρώματα, είναι ενυδατικά, δεν κολλάνε και έχουν υπέροχη συσκευασία. Αν κάνεις έρευνα αγοράς να ρίξεις μια ματιά εκτός από YSL και Dior, στη Lancome, τη Shiseido αλλά και στη Maybelline.



Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα χρώματα για την εποχή; Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς και δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σου; Και αν έχεις κάποιο που είναι υπερ-αγαπημένο, περιμένω την πρότασή σου για το επόμενο beauty walk στα καταστήματα!! Αν θέλεις να δεις τη νέα δική μου μεγάλη αγάπη ρίξε μια ματιά εδώ.. 


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...