Summer Giveaway ☼ Garnier - Ambre Solaire Golden Protect


Το Ambre Solaire Golden Protect της Garnier το θυμάσαι σίγουρα από πέρσι, που είτε σου είχε χαρίσει προστασία και χρυσαφένιο μαύρισμα, είτε είχες διαβάσει γι'αυτό σε σελίδες περιοδικών ή το είχες δει ανάμεσα στα αγαπημένα του καλοκαιριού των αγαπημένων σου bloggers.

Γιατί αγαπήθηκε τόσο; Έχει υπέροχο άρωμα, χαρίζει απαλό δέρμα με λάμψη, παρέχει τέλεια προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoryl SX και το βρίσκεις σε πολύ προσιτή τιμή. Με την αξιοπιστία της Garnier, μία εταιρία που βρίσκεται στην καλοκαιρινή σου τσάντα πολλά χρόνια, ήταν φυσικό η σειρά Golden Protect να αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες!!

Μήπως είναι και δικό σου αγαπημένο; Ή μήπως θέλεις να το δοκιμάσεις φέτος και εσύ; 
Η Garnier και το beauty in crisis δίνουν τη δυνατότητα σε 3 αγαπημένες φίλες να κερδίσουν και να δοκιμάσουν από ένα Golden Protect από το Ambre Solaire!!!

Η διαδικασία συμμετοχής; 
Συμπληρώνεις βήμα-βήμα την παρακάτω φόρμα! 

Μην ξεχνάς ότι κάποιες συμμετοχές μπορείς να τις επαναλαμβάνεις κάθε μέρα, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις.

a Rafflecopter giveaway

Τη φωτογραφία του διαγωνισμού θα τη βρεις εδώ!

Ο διαγωνισμός λήγει Κυριακή 07-07, στις 23:59. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και μέσω facebook.

Καλή σου επιτυχία!!! ;-)



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...