Lierac Prescription & Giveaway


Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα εκτός του ότι το δέρμα σου σε έχει ήδη ταλαιπωρήσει πολύ, γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι συχνά δεν ανέχεται τίποτα, πολλές φορές ακόμα και το νερό προκαλεί υπερευαισθησία. Τραβήγματα, μυρμηγκιάσματα και ξηροδερμία, που μπορεί να συνοδεύονται από κοκκινίλες, αίσθηση καψίματος και κνησμό, είναι η αντίδραση του δέρματός σου που οφείλεται σε ενδογενείς ή εξωγενείς παράγοντες. Η Lierac, μία από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι τυφλά, δίνει την απάντηση παρουσιάζοντας τη σειρά Lierac Prescription για ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες, με προϊόντα εξειδικευμένα δίνουν τη λύση και χαρίζουν άνεση, χάρη στην τεχνολογία SKRL3 υπό κατοχύρωση ευρεσιτεχνία της LIERAC που εξισορροπεί, προστατεύει και ενυδατώνει καθώς "βιομιμητικά" συστατικά, απολύτως αφομοιώσιμα, τα ωμέγα 3.6.9 και το έλαιο αβοκάντο πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. 

Η Lierac Prescription για ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες, η μπλε σειρά, δεν απευθύνεται μόνο σε εσένα που το δέρμα σου είναι μόνιμα "επαναστάτης (με ή) χωρίς αιτία" αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αγωγή σε:
• Επιδερμίδες σε έξαρση, στα πρόθυρα σημαντικής αντιδραστικότητας και που δεν ανέχονται πλέον τίποτα. 
• Άτομα που αναζητούν μία «αποτοξινωτική» κούρα για την επιδερμίδα τους. 
• Έγκυες γυναίκες σε αναζήτηση «ασφαλών» προϊόντων που προσφέρουν άνεση.
• Επιδερμίδες που έχουν δεχτεί «επίθεση», οι οποίες απέκτησαν ευαισθησία από αισθητική επέμβαση, την κακή χρήση καλλυντικών, τη λήψη ορισμένων φαρμάκων
• Επιδερμίδες που χρειάζονται προετοιμασία και ενίσχυση για να αντεπεξέλθουν στις αλλαγές των εποχών.


Το κομμάτι της αποτοξίνωσης που σίγουρα μετά από τις συχνές εναλλαγές προϊόντων και τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές το αισθάνθηκα σαν την ιδανική ευκαιρία για να πάρει το δέρμα μου μία ανάσα. Έτσι, τα τέσσερα προϊόντα που ακολουθούν ήταν σαν "διακοπές" για το δέρμα μου, που μετά την «αποτοξινωτική» κούρα είναι σαφώς πιο ήρεμο.


lierac prescription

SOLUTION MICELLAIRE 
Διάλυμα καταπραϋντικό και εξισορροπητικό
Δροσερό και εξαιρετικά απαλό διάλυμα με μικύλλια, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Αφαιρεί το μακιγιάζ και καταπραΰνει, με μία μόνο κίνηση, το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Εφαρμόζεις απαλά με βαμβάκι, πρωί και βράδυ και δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Φροντίδα δοκιμασμένη υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο, για πρόσωπο καθαρό χωρίς να ανησυχείς για τίποτα!


sensitive skin lierac

SÉRUM PRÉPARATEUR
Ορός προετοιμασίας καταπραϋντικός & εξισορροπητικός 
Δροσερός και γαλακτώδης ορός προετοιμασίας σε μορφή ζελ, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Καταπραΰνει και προετοιμάζει απαλά την επιδερμίδα για την εφαρμογή των επόμενων φροντίδων ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους. Είναι ίσως το αγαπημένο μου προϊόν όλης της σειράς!! Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων μέχρι την τέλεια απορρόφηση του από το δέρμα. Αυτό το serum είναι must-have για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, αφού είναι πραγματικά σαν καταπραϋντικό χάδι στο πρόσωπο. Το αγαπώ!

CRÈME CONFORT 
Κρέμα για άνεση καταπραϋντική και εξισορροπητική
Απαλή κρέμα εξαιρετικής άνεσης κατάλληλη για τις ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες. Προσφέρει 24ωρη καταπράυνση, ανακούφιση και εξισορρόπηση της επιδερμίδας. Μου αρέσει η βελούδινη υφή της αλλά και η αεροστεγής συσκευασία με αντλία σε καφέ προστατευτικό φαρμακευτικό γυαλί.

sensitive skin

CRÈME TEINTÉE COMPACTE 
Κρέμα compact με χρώμα καταπραϋντική και εξισορροπητική
Συμπυκνωμένη κρέμα με χρώμα, απαλή και ελαφριά, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Καλύπτει, διορθώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας και της προσφέρει ομοιογένεια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Το πρωί, μετά τη φροντίδα της επιδερμίδας, παίρνεις με το σφουγγάρι που θα βρεις στη συσκευασία ή με το πινέλο σου, λίγη ποσότητα και απλώνεις ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό. Είναι η ιδανική επιλογή για τις μικρότερες ηλικίες αλλά και για εσένα που δε θέλεις να φορτώνεις το δέρμα σου με βαρύ foundation. 

Αγαπημένη, αποτελεσματική, σοβαρή αλλά καθόλου, μα καθόλου βαρετή και αρκετά πιο οικονομική η μπλε σειρά Lierac Prescription θα δώσει μια ανάσα σε κάθε τύπο δέρματος και οριστική λύση στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά εδώ, ώστε να κάνεις διάγνωση της δικής σου επιδερμίδας και να δεις ποια σειρά ή ποιος συνδυασμός προϊόντων Lierac Prescription σου ταιριάζει!

Και επειδή τη δοκίμασα και την αγάπησα τη μπλε σειρά, σκεφτήκαμε με τη Lierac να δώσουμε την ευκαιρία σε μία αγαπημένη φίλη να δοκιμάσει και εκείνη 
ολόκληρη τη σειρά Lierac Prescription για ευαίσθητες επιδερμίδες
Τι πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή; Συμπλήρωσε απλά βήμα-βήμα την παρακάτω φόρμα..
Μην ξεχνάς, κάποια βήματα είναι προαιρετικά, κάποια υποχρεωτικά ότι κάποιες συμμετοχές μπορείς να τις επαναλαμβάνεις κάθε μέρα, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις!! 
Καλή σου επιτυχία!!

a Rafflecopter giveaway

Tη φωτογραφία του διαγωνισμού θα τη βρεις εδώ!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...